close
EFEB felnőtt képzés
Kulturális rendezvény szervezője
EFEB.crdownload
EFEB felnőtt képzés

Magyarország a fesztiválok országa. Jó néhány világhírű rendezvénysorozattal rendelkezünk, ahová özönlenek szerte a nagyvilágból. Jönnek fiatalok és idősebbek egyaránt. Fesztiválok Budapesten, Sopronban és a Balaton-felvidéken. Mindenhol fesztiválokat rendeznek, amelyek sikere a kulturális rendezvényszervezők tehetségén múlik.

A fesztiválok csak a jéghegy csúcsa, hiszen a turizmus hihetetlen tempóban fejlődik, özönlenek a külföldiek Magyarországra, és már rég túl vagyunk a birkapörkölt gasztronómián, hiszen már hazánkra is úgy tekintenek a vendégek, mint az európai kultúra egyik unikális gyöngyszemére.

Megújulnak a műemlékek és a művelődési házak, szépülnek a városok és a történelmi emlékhelyek, új kiállítások és múzeumok nyílnak, pezseg a kulturális élet, és ehhez te is kellesz. Nincs más dolgod, mint beiratkozni a képzésünkre, hogy aztán a világ legjobb rendezvényeit szervezd meg.

 

Több mint 15 év tapasztalat a felnőttképzés területén. Az EFEB több, mint 15 éves oktatási tapasztalattal rendelkezik, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik egyaránt kitűnő pedagógusok is.

kulturális rendezvényszervező tanfolyamon 2021-ben a sikeres vizsgát tevők aránya 97% volt.

Az EFEB tanúsítvány garancia a sikerre. tanfolyam elvégzésével szerzett tanúsítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van.

Könnyen elérhető oktatási helyszínek. kulturális rendezvény szervezője tanfolyam oktatási helyszínei jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők.

E-learning a kényelmes tanulásért. Elektronikus tananyagaink azokat is segítik, akik az otthoni tanulást részesítik előnyben. Tanáraink – fejlett oktatási rendszerünknek köszönhetően – napi szinten képesek diákjaikat segíteni, fejleszteni a rendelkezésre álló legújabb technológiák segítségével.

Profi vizsgafelkészítés. kulturális rendezvény szervezője képzés lezárásaként az EFEB a hatályos szabályozás szerint tanúsítványt állít ki, amelynek birtokában az állami vizsgacentrumokban képesítő vizsga tehető.

Speciálisan kidolgozott jegyzetek, tételsorok. Az EFEB képzések hallgatóinak speciálisan kidolgozott jegyzeteket, tételsorokat biztosítunk kedvezményes áron, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre.

A képző intézmény engedélyszáma: E/2020/000339. Programkövetelmény száma: 03145001

Tanulj az EFEB-en!

Képzés ideje

3 hónap

Képzési típus

Szakmai képzés

Oklevél típusa

Tanúsítvány

Képzés helye

Budapest

Finanszírozási típusa

Önköltséges