close
KEM 21
Kulturális rendezvény szervezője
1
KEM 21

Államilag elismert tanúsítványt adó szakmai képzés és képesítő vizsga

A rendezvények világa hazánkban egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik szenvedélyesen érdeklődnek a kultúra és a szórakozás iránt. A Kulturális rendezvényszervező képzés lehetőséget kínál arra, hogy te is részese lehess ennek a lenyűgöző és dinamikus környezetnek, és hozzájárulhass az emberek életének gazdagításához kulturális értékek átadásával.

A képzésünk célja, hogy alapos betekintést nyújtson a rendezvényszervezés izgalmas világába, miközben rugalmas megoldásokat kínál azoknak, akik a mindennapi családi és munkahelyi kötelezettségeik mellett szeretnének tanulni és fejlődni. Az online óráink lehetőséget teremtenek arra, hogy bárhol is legyél, bármikor csatlakozhass a tanulási folyamathoz, így könnyen beillesztheted az életedbe anélkül, hogy feladnád a többi fontos tevékenységedet.

rendezvényszervező képzés nem csupán elméleti ismereteket nyújt, hanem gyakorlati tudást és tapasztalatot is biztosít az események szervezésének minden területén. Hatékony eszközöket és módszereket alkalmazunk, hogy a hallgatóink valódi életbeli kihívásokra és helyzetekre legyenek felkészülve, és sikeresen tudják megvalósítani a kulturális eseményeket, melyek emlékezetessé teszik a résztvevők számára az alkalmakat.

Nem csupán egy rendezvényszervező képzést kínálunk, hanem egy olyan közösséget, ahol az együtt tanulás és a tapasztalatcserék révén inspirálódhatsz másoktól és saját magadtól is. Ha szeretnél részese lenni ennek a különleges és inspiráló tapasztalatnak, és egy szakmai közösség tagja lenni, amely támogat és segít a céljaid elérésében, akkor a kulturális rendezvényszervező képzés az ideális választás számodra. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy a szenvedélyedet hivatássá formálhasd, és hozzájárulhass a kulturális értékek megőrzéséhez és továbbadásához.

Képzés ideje

3 hónap

Képzési típus

Szakmai képzés

Oklevél típusa

Szakképesítés

Képzés helye

Távoktatás

Finanszírozási típusa

Önköltséges